Vlsi|
I Have One Of Student Need To Complete This Course.
More info about this Vlsi Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Samyak Computer Classes will provide a salary in the range of 4000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Samyak Computer Classes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Samyak Computer Classes does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5A-5B, 2nd Floor, Gautam Marg, RSEB Colony, D - Block, Vaishali Nagar, Jaipur, Rajasthan 302004.
8. What are the timings of this job?
Ans. Samyak Computer Classes expects the candidate to work for the following hours: 1hours a day | Monday to Saturday | Day shift