Menu

Waiter

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Waiter / Steward Jobs

Salary Range :

Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

1 - 2 Years of Experience

Location :

Mansarovar

Working Hours :

+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Take Food Order From Customer And Serve Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Waiter Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Cozy Cup Cafe & Restaurant will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Cozy Cup Cafe & Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Cozy Cup Cafe & Restaurant does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Cozy Cup Cafe & Restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 05-05A, Radhika Vihar, Bad Mohanpura, Sanganer, Jaipur.

8. What are the timings of this job?

Ans. Cozy Cup Cafe & Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website