Menu

Waiter

Location: Patna, Bihar

Category: Hotel Jobs

Salary Range :

Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

2+ Years of Experience

Location :

Raja bazar

Working Hours :

10:00 AM - 10:00 PM | Monday to Sunday

Additional Info

Take Food Order From Customer And Serve Them. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Waiter Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Paradise Biryani will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Paradise Biryani expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Paradise Biryani does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Paradise Biryani expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pillar no 56, Raja bazar near IGIMS Hospital Patna Bihar 226003.

8. What are the timings of this job?

Ans. Paradise Biryani expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 10:00 PM | Monday to Sunday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website