Job Description
Waiter/Steward
M
Mia Goa
Baga, Goa
Apply
24 hours ago
₹12T–₹16T a month
Full–time
Take Customer Order And Serve. Ensure Customer Satisfaction And Review To Be Obtained.
More info about this Waiter/Steward Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mia Goa will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mia Goa expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mia Goa does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PORVORIM, Goa.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mia Goa expects the candidate to work for the following hours: Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Waiter|Steward position is now open for candidates interested in the Remote Jobs sector. This role in Goa offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Remote Jobs is a plus.
