Job Description
More info about this Wanted Delivery Partners For Zepto Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kaamlelo will provide a salary in the range of 25000 INR to 52000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kaamlelo expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kaamlelo does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 153 hsr Layout bangalore 560037.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kaamlelo expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Wanted Delivery Partners For Zepto position is now open for candidates interested in the Delivery Boy Jobs sector. This role in Bangalore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Delivery Boy Jobs is a plus.
