Job Description
More info about this Warehouse Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Testing Instruments Mfg. Co. Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 7000 INR to 8500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Testing Instruments Mfg. Co. Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Testing Instruments Mfg. Co. Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Testing Instruments Mfg. Co. Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 8b, lal bazar street, bikaner building, 2nd floor, room no-3b, kolkata -700001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Testing Instruments Mfg. Co. Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Warehouse Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Kolkata offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
