Warehouse Executive
Responsible For Leading And Unloading.
More info about this Warehouse Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bagtag will provide a salary in the range of 11000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bagtag expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bagtag does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bagtag, Wacco compound, nr. Bharat petrol pump vtc grnd road, Ulhasnagar -4.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bagtag expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday