Job Description
More info about this Water Softener Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. EcoWell India will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. EcoWell India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. EcoWell India expects the candidate to have the following skills: Aquaguard, Fitter, Plumber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: EcoWell India
No. 73 & 74 2nd Cross, 26th Main Rd, JP Nagar 6th Phase, KR Layout, Bengaluru, Karnataka 560078.
8. What are the timings of this job?
Ans. EcoWell India expects the candidate to work for the following hours: 10:00AM to 7PM PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Water Softener Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Bengaluru offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
