Job Description
Rs. 20000 - Rs. 60000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Ashok Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Provide Guidance On Academic, Career, Or Personal Challenges To Students Or Clients. Conduct Assessments, Offer Solutions, And Build A Supportive Environment. Maintain Confidentiality And Document Progress. This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Academic Counsellor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Knowledgucate Education Professionalacademy Private Limited will provide a salary in the range of 20000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Knowledgucate Education Professionalacademy Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Knowledgucate Education Professionalacademy Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Knowledgucate Education Professionalacademy Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home - Academic Counsellor position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Bangalore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
