Job Description
More info about this Work From Home - Admission Counsellor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hardwings Architechtural Hardware will provide a salary in the range of 18000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hardwings Architechtural Hardware expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hardwings Architechtural Hardware does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hardwings Architechtural Hardware expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home | Admission Counsellor position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Ajmer offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
