Job Description
More info about this Work From Home - Back Office Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Voggal Electronic Private Limited will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Voggal Electronic Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Voggal Electronic Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Voggal Electronic Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Voggal Electronic Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home | Back Office Executive position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Anywhere offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
