Job Description
Work From Home - Computer Operator
S
SK indian network
Anywhere
Apply
17 hours ago
₹+.5T–₹10T a month
Work from home
Full–time
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. Skills Needed : Computer This job is 100% remote.
More info about this Work From Home - Computer Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SK indian network will provide a salary in the range of +500 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SK indian network expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SK indian network expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. SK indian network expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home | Computer Operator position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
