Job Description
Rs. 14000 - Rs. 23000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Airoli
Working Hours :
10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday
Additional Info
Urgent Required Costumer Service Executive Work From Home Job Any One Can Apply Sunday No Need To Call And Send The Resume To Whatsup. Type : Outbound, Domestic, Inbound | Languages : Hindi This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Customer Care Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M/S Cpl India will provide a salary in the range of 14000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M/S Cpl India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M/S Cpl India expects the candidate to have the following skills: Domestic, Hindi, Inbound, Outbound.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. M/S Cpl India expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home - Customer Care Executive position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
