Job Description
More info about this Work From Home - Data Entry Operator - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Technosoft Solution will provide a salary in the range of 25000 INR to 26000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Technosoft Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Technosoft Solution expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Technosoft Solution expects the candidate to work for the following hours: 24/7 depends on your free time | Day shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home | Data Entry Operator position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Work from home offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
