Job Description
Rs. 35000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Bhayander West
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Field Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Field Officer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Krishnakath Agro Process Pvt Ltd will provide a salary in the range of 35000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Krishnakath Agro Process Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Krishnakath Agro Process Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Krishnakath Agro Process Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Krishnakath Agro Process Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home - Field Officer position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
