Job Description
More info about this Work From Home - Hr Intern Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Exaltare Technologies Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Exaltare Technologies Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Exaltare Technologies Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Exaltare Technologies Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home | Hr Intern position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Anywhere offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
