Job Description
Rs. 10000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Nalasopara West
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Free Job Hr Work Calling And In Coming Call Picup Daily Basis Comission Work 1000 To 4000 Handling Of Phone Calls, Emails. This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Speed Flims And Jobs will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Speed Flims And Jobs expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Speed Flims And Jobs does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Speed Flims And Jobs expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home - Receptionist position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
