Job Description
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Andheri
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Seo Improvements, Experiments, Metrics. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Social Media, SEO This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Seo Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. WISDOM ACADEMY will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. WISDOM ACADEMY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. WISDOM ACADEMY expects the candidate to have the following skills: Seo, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. WISDOM ACADEMY expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. WISDOM ACADEMY expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Work From Home - Seo Executive position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
