Job Description
More info about this Zomato Food Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Atemps Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Atemps Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Atemps Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: all allhabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Atemps Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 3 to 6 hours a day | Monday to Sunday | Evening shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Zomato Food Delivery Boy position is now open for candidates interested in the Delivery Boy Jobs sector. This role in Prayagraj offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Delivery Boy Jobs is a plus.
