Job Description
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HELIOS STONE SURFACES will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HELIOS STONE SURFACES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HELIOS STONE SURFACES expects the candidate to have the following skills: Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. HELIOS STONE SURFACES expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Helios Stone, Survey no 672 and 673, Shamshabad, Hyderabad, Telangana.
8. What are the timings of this job?
Ans. HELIOS STONE SURFACES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accountant position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Nagaram offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
