Job Description
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jahnavi Group of Institutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jahnavi Group of Institutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jahnavi Group of Institutions does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Jahnavi Group of Institutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: metro station, 3-5-10+3/22/2/B, near narayanguda, Venkateswara Colony, King Koti, Narayanguda, Hyderabad, Telangana 501111.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jahnavi Group of Institutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accountant position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Hyderabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
