Job Description
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. FOODEX AGRO INDIA will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. FOODEX AGRO INDIA expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. FOODEX AGRO INDIA expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ward No. 3, Anmol Colony, GT Road, Nilokheri, Karnal, Haryana 132117.
8. What are the timings of this job?
Ans. FOODEX AGRO INDIA expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accountant position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Nilokheri offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
