Job Description
More info about this Accounts Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sign Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sign Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5 Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sign Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sign Solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office Add :17-A/38, 3rd FLOOR, VARDAN COMPLEX, Ajmal Khan Rd, WEA, Behind karol bagh metro Nr Punjab store Opp jasha ram hospital Karol Bagh, Delhi, 110005/ One post for Karol Bagh & One post for Sohna gurgaon HR..
8. What are the timings of this job?
Ans. Sign Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Admin position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
