Job Description
More info about this Accounts Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. K Travels will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. K Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. K Travels expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GF-2 PALM EXOTICA
NR. JAIN DERASAR MANDIR
OPP. SURDEEP DENTAL HOSPITAL
SUBHANPURA.
8. What are the timings of this job?
Ans. K Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Admin position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Vadodara offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
