Job Description
More info about this Accounts Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Parijat Associate. will provide a salary in the range of 7000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Parijat Associate. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Parijat Associate. expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Finalization, Journal entry, Tally, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Parijat Associate. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nilima DWaghmareParijat AssociatesR.No.17, Gangubai niwas,Behind Mukundraj society, Devi Chowk, Shastrinagar, Dombivli (W) 421 202.
8. What are the timings of this job?
Ans. Parijat Associate. expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7.30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Assistant position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
