Job Description
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smarts Parts Exports will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smarts Parts Exports expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smarts Parts Exports expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Smarts Parts Exports expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bachelor's or Master's in accounting, Tax & Finance. Must have experience of 1-2 years. Knowledge of maintaining the monthly Purchasing Filling. Experience of ableist 6 months of Tally/ERP entry. Strong understanding of Accounting Theory. Ability to meet assigned deadlines. Assist with financial & tax audits. Assist with preparing tax returns..
8. What are the timings of this job?
Ans. Smarts Parts Exports expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Executive position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
