Job Description
Accounts Executive
R
Royal Aircon
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
1+ hours ago
₹15T–₹30T a month
Full–time
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Tax returns, Taxation
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Royal Aircon will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Royal Aircon expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Royal Aircon expects the candidate to have the following skills: Tax returns, Taxation.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Royal Aircon expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 7-JHA-20, Surya Dev Mandur Marg, Sector 7, Jawahar Nagar, Jaipur, Rajasthan 302004.
8. What are the timings of this job?
Ans. Royal Aircon expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Executive position is now open for candidates interested in the Remote Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Remote Jobs is a plus.
