Job Description
More info about this Art & Craft Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kirti Mehta Art will provide a salary in the range of 8000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kirti Mehta Art expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kirti Mehta Art expects the candidate to have the following skills: Art & craft, English.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-404, BUILDING NO-2 ,ARIHANT CHSL (HERITAGE PERODI), PAREKH NAGAR, NEAR CHAMUNDA FURNITURE , KANDIVALI WEST, MUMBAI- 400067.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kirti Mehta Art expects the candidate to work for the following hours: 2 pm - 6PM | Saturday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Art Craft Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
