Job Description
More info about this Assistant Operations Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sris Engineering Academy will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sris Engineering Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sris Engineering Academy expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Masab tank, NMDC.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sris Engineering Academy expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Assistant Operations Manager position is now open for candidates interested in the Operations Executive Jobs sector. This role in Hyderabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operations Executive Jobs is a plus.
