Job Description
Back Office Operations
V
VYAS & VYAS Chartered Accountants
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
7 hours ago
₹10T–₹15T a month
Full–time
Responsible For Managing Records, Data Collection, Tally, Clearing Accounts, Preparing And Handling Invoices. Skills Needed : Computer, Email | Basic Excel, MS Word
More info about this Back Office Operations Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VYAS & VYAS Chartered Accountants will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VYAS & VYAS Chartered Accountants expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VYAS & VYAS Chartered Accountants expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lal Kothi, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. VYAS & VYAS Chartered Accountants expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Back Office Operations position is now open for candidates interested in the Operations Executive Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operations Executive Jobs is a plus.
