Job Description
Beautician Helper
Confidential • Jaipur, Rajasthan • via Post Job
2 days ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply on Post Job
Job description
Salary Range : Rs. 6000 - Rs. 7000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement : < 10th Pass / Female Only
Work Arrangement : Work From Office
Gender Preference : Female only
Skills Requirement : No predefined skills necessary
Experience Requirement : Fresher
Location : Mansarovar
Working Hours : +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info : Work In Company Saloon And Provide Service To Customers.
Report this listing
More jobs at Confidential
See web results for Confidential
Confidential
Barista | Kitchen Helper
Confidential • Jaipur, Rajasthan • via Post Job
14 days ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply on Post Job
Job description
Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Nirman Nagar
Working Hours :
11:00 AM - 11:300 PM | Monday to sunday
Additional Info
Take Customer Order And Serve Them. Help Kitchen Staff. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Barista , Kitchen Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mavens Cafe will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mavens Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mavens Cafe does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Mavens Cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nirman Nagar, Brajlalpura, Rani Sati Nagar, Chitrakoot, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mavens Cafe expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 11:300 PM | Monday to sunday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Barista | Kitchen Helper position is now open for candidates interested in the Helper Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Helper Jobs is a plus.
