Job Description
Rs. 12000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Shahdara
Working Hours :
0+:30 am - +:00 pm | Monday to Sunday
Additional Info
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Beauty Salon Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rarissime Unisex Salon will provide a salary in the range of 12000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rarissime Unisex Salon expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rarissime Unisex Salon does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Rarissime Unisex Salon expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bilding no 100 Jagat Puri Nearby nathu calony chowk shahdara Delhi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rarissime Unisex Salon expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - +:00 pm | Monday to Sunday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Beauty Salon Receptionist position is now open for candidates interested in the Receptionist & Front office Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Receptionist & Front office Jobs is a plus.
