Job Description
More info about this Business Development Associate Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BYJUS will provide a salary in the range of 10000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BYJUS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BYJUS does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: We are looking for business development associates to be responsible for engaging with key customers bybuilding and preserving trusting relationships. The BDA will constantly identify opportunities to grow the business and build positive relationships with new clients. You will be responsible for scheduling the counselling sessions with the parent.
8. What are the timings of this job?
Ans. BYJUS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Business Development Associate position is now open for candidates interested in the Remote Jobs sector. This role in Noida offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Remote Jobs is a plus.
