Job Description
Rs. 10000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Sapna Sangita Road
Working Hours :
11:30 AM to + PM
Additional Info
Responsible For Handling Cash, Generate Invoice And Check Stock.
More info about Cashier Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GURUKRIPA STEEL HOUSE will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GURUKRIPA STEEL HOUSE expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GURUKRIPA STEEL HOUSE does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bairathi Colony, Opposite to Sindhi Colony..
8. What are the timings of this job?
Ans. GURUKRIPA STEEL HOUSE expects the candidate to work for the following hours: 11:30 AM to + PM.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cashier position is now open for candidates interested in the Cashier Jobs sector. This role in Indore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cashier Jobs is a plus.
