Job Description
Rs. 25000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Dhanori
Working Hours :
11.00 am - 8.00 pm | Monday to Saturday
Additional Info
Managing End To End Preschool Operations. Adept At Sales, Administration And Academic Coordination. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | School Administration | Languages : English
More info about Center Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kidzonia Preschool Llp will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kidzonia Preschool Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kidzonia Preschool Llp expects the candidate to have the following skills: Computer, English, School administration.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kidzonia Preschool Llp expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: The Corporate Park, 20+, 2nd Floor, Plot No 14/15 Sector 18, Vashi Opp. Pudhari Press, next to Warna Dairy, Navi Mumbai, Maharashtra 126116.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kidzonia Preschool Llp expects the candidate to work for the following hours: 11.00 am - 8.00 pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Center Manager position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
