Job Description
Teaching Computer And Its Accessories. Teaching Computer Languages And Applications. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer
More info about this Computer Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Star Tech Corporation will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Star Tech Corporation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Star Tech Corporation expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Star Tech Corporation expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 222, Gera Imperium Star , Patto Centre, Panaji, Goa- 403001..
8. What are the timings of this job?
Ans. Star Tech Corporation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Computer Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Agonda, Goa offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
