Job Description
More info about this Computer Typist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kissan Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 1+500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kissan Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kissan Industries expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GROUND FLOOR, PLOT NO 64,WZ-31, MANOHAR PARK,ROHTAK ROAD, East Punjabi Bagh, New Delhi, West Delhi, Delhi, 110006.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kissan Industries expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift
Report this listing
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Computer Typist position is now open for candidates interested in the Remote Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Remote Jobs is a plus.
