Job Description
More info about this Customer Care Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Umang Wellness will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Umang Wellness expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Umang Wellness expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Umang wellness,Umang Banglo, Plot No-18,Opposite Doke udyan,Near pradip Sweet,Chinchwad link Road,Tanaji Nagar, Chinchwad. Time _ 12pm to 4pmPm.
8. What are the timings of this job?
Ans. Umang Wellness expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Customer Care Executive position is now open for candidates interested in the Customer Care sector. This role in Pimpri-Chinchwad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Customer Care is a plus.
