Job Description
More info about this Delivery Boy Biker Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ace Human Capital Limited will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ace Human Capital Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ace Human Capital Limited expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vacancy available Village Bhangrola, Sector M 12, Manesar, Dis Gurugram, Haryana 122505 location.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ace Human Capital Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Delivery Boy Biker position is now open for candidates interested in the Delivery Boy Jobs sector. This role in Pataudi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Delivery Boy Jobs is a plus.
