Job Description
Rs. 1+032 - Rs. 35035 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Pimple Saudagar
Working Hours :
Full Time: 6 AM - 2:30 PM, + AM - 5:30 PM, 2 PM - 10:30 PM, 6 PM - 2:30 AM Part Time: Morning, Evening, Night (4 Hours shift)
Additional Info
Fixed Salary Options Available. Hiring For Zepto Delivery Boy, Big Basket Delivery Boy, Instamart Delivery Boy, Delhivery Courier Boy & Blinkit Warehouse Guy.Join Today, Call Us At 011-6+272855 / +1106227+7 / 080-6+40+478.
More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Carebazar will provide a salary in the range of 1+032 INR to 35035 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Carebazar expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Carebazar does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Across - Pune - Zepto, BBNow, Big Basket, Delhivery courier, Swiggy, Instamart, BlinkIt.
8. What are the timings of this job?
Ans. Carebazar expects the candidate to work for the following hours: Full Time: 6 AM - 2:30 PM, + AM - 5:30 PM, 2 PM - 10:30 PM, 6 PM - 2:30 AM Part Time: Morning, Evening, Night (4 Hours shift).
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Delivery Boy position is now open for candidates interested in the Delivery Boy Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Delivery Boy Jobs is a plus.
