Job Description
More info about this Economics Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Focus Classes will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Focus Classes expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Focus Classes expects the candidate to have the following skills: Economics.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Focus Classes expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 102, 1st Floor, Everest Shopping Center, near BATA showroom, Phadke Road, Dombivali east station.
8. What are the timings of this job?
Ans. Focus Classes expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Economics Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Dombivli, offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
