Job Description
More info about this Education Counsellor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. IMS Institute will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. IMS Institute expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. IMS Institute does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. IMS Institute expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-45, first floor, Balaji Tower 1st, near soni Manipal hospital, Vidyadhar Nagar, Jaipur, Rajasthan 302026..
8. What are the timings of this job?
Ans. IMS Institute expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Education Counsellor position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
