Job Description
More info about this Executive Hr Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Growth Masters Etail Llp will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Growth Masters Etail Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Growth Masters Etail Llp does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Growth Masters Etail Llp expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Growth Masters ETAIL LLPD- 80 GROUND FLOOR, NOIDA SECTOR - 2 METRO STATION - NOIDA SEC 16 , 15 IS ALSO NEAREST.
8. What are the timings of this job?
Ans. Growth Masters Etail Llp expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Executive Hr position is now open for candidates interested in the Human Resource (HR) Jobs sector. This role in Noida offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Human Resource (HR) Jobs is a plus.
