Job Description
More info about this Fmcg Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MOTHERS SPICES PRODUCT PVT LTD will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MOTHERS SPICES PRODUCT PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MOTHERS SPICES PRODUCT PVT LTD expects the candidate to have the following skills: B2b Bike, Dealer, Distributor, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. MOTHERS SPICES PRODUCT PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mothers Spices Products Pvt LtdPlot no 10, Near Mangal Bela Vivah Sthal, Madho Nagar, Sikar Road, Jaipur, Rajasthan 332402.
8. What are the timings of this job?
Ans. MOTHERS SPICES PRODUCT PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Fmcg Sales position is now open for candidates interested in the Remote Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Remote Jobs is a plus.
