Job Description
Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Corel Draw, Autocad, Corel Draw
More info about this Graphic Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bcoz Print will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bcoz Print expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bcoz Print expects the candidate to have the following skills: Autocad, Corel draw.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bcoz Print expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: nr. Ganga Jamuna Petrol Pump, Swami Vihar, Nirman Nagar, Brijlalpura, Jaipur, Rajasthan 302026.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bcoz Print expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Graphic Designer position is now open for candidates interested in the 12th Pass Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in 12th Pass Jobs is a plus.
