Job Description
More info about this Hr Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DB Facility Management (I) Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DB Facility Management (I) Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DB Facility Management (I) Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Mba in hr.
6. How much experience is required for this job?
Ans. DB Facility Management (I) Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opposite HP petrol pump, Near chaitanya Hotel, Hinjewadi wakad Road.
8. What are the timings of this job?
Ans. DB Facility Management (I) Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Hr Executive position is now open for candidates interested in the Human Resource (HR) Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Human Resource (HR) Jobs is a plus.
