Job Description
More info about this Human Resource Generalist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubhanjali will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubhanjali expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubhanjali expects the candidate to have the following skills: Mba in hr.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shubhanjali, 42, Sidhpura Industrial Estate, Gaiwadi, Near SRL Diagnostics, S V Road, Goregaon West.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shubhanjali expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Human Resources Generalist position is now open for candidates interested in the Human Resource (HR) Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Human Resource (HR) Jobs is a plus.
