Job Description
Rs. 10000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Borivali West
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Visualizing And Sketching Design Plans As Per Client Requirements. Sourcing Materials And Inspecting Site To Ensure Quality Of Project. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | SketchUp, MS Office, V-Ray, Revit, Google SketchUp, Site Supervision
More info about Interior Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Red interiors will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Red interiors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Red interiors expects the candidate to have the following skills: Google sketchup, Ms office, Revit, Site supervision, Sketchup, V-ray.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Red interiors expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 202, Hinal Heritage, SV Road, Borivali west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Red interiors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read Less
Skills
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Interior Designer position is now open for candidates interested in the Architect / Interior Designer Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Architect / Interior Designer Jobs is a plus.
