Job Description
More info about this Junior Hr Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sigma Outsourcing Services Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sigma Outsourcing Services Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sigma Outsourcing Services Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sigma Outsourcing Services Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sigma Outsourcing Services Pvt Ltd,Office No 1001 To 1006,Ashok Premises co-op Soc ltd, Old Nagardas Road Andheri East,Mumbai-40006+..
8. What are the timings of this job?
Ans. Sigma Outsourcing Services Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Junior Hr Executive position is now open for candidates interested in the Human Resource (HR) Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Human Resource (HR) Jobs is a plus.
