Job Description
Tangent Apparels
KARIGAR FOR GARMENT FACTORY
Tangent Apparels • Maharashtra • via Indeed
6 hours ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply directly on Indeed
Job description
Job Timings
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Interview Timings
11:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday
Job Address
R-+18, Thane - Belapur Rd, Rabale, Navi Mumbai, Maharashtra 400708
Job DescriptionSalary Range :
Rs. 12000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Rabale
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Karigar On Piece Rate Ladies Dresses, Skirts, Pyjamas Men'S Shirts Western Styles For Garment Export Factory. Industrial
More info about Karigar For Garment Factory Job :1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TANGENT will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TANGENT expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TANGENT expects the candidate to have the following skills: Industrial.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R-+18, Thane - Belapur Rd, Rabale, Navi Mumbai, Maharashtra 400708
8. What are the timings of this job?
Ans. TANGENT expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
contact number - ++1-XXXXXXXXXX
Job Type: Full-time
Experience:
• total work: 1 year (Preferred)
Work Location: In person
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The KARIGAR FOR GARMENT FACTORY position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Aroor offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
